LID WORDEN

 

De kandidaat leden hebben het recht gratis twee vergaderingen bij te wonen om kennis te maken en de clubwerking te leren kennen – nadien zal worden gevraagd het lidgeld te betalen op onze rekening BE50 9731 1798 9218 (Argenta) en een pasfoto voor gebruik op lidkaart en website op te sturen naar secretaris@edegem-ffclub.be.

Het lidgeld bedraagt 25 euro/werkjaar en de clubverzekering bij het CvB is daarbij automatisch inbegrepen. Een bijkomende bijdrage van 10 euro/werkjaar voor een individueel lidmaatschap bij het CvB kan eventueel langs de club doorgestort worden. De voordelen hiervan kan je terugvinden op de website van het CVB: http://www.beeldexpressie.be/index.php?onderdeel=4575.

 

De vereniging is een vereniging zonder winstoogmerk (VZW) gevestigd in de gemeente Edegem en staat geheel buiten alle politieke en godsdienstige strekkingen. Zowel beginnende fotografen als fotografen met gevorderde kennis zijn welkom.

 

Voor beginnende fotografen wordt wel aangeraden :

- de handleiding van hun fototoestel GRONDIG te lezen

- een beginnerscursus te volgen of gevolgd hebben zodat de basisbegrippen toch gekend zijn

 

Eventueel kan op aanvraag een extra bijeenkomst worden voorzien om beginners een basisopleiding te geven. Je vindt heel wat cursussen (betalend en niet-betalend) op het internet, bijvoorbeeld http://www.digitalefotografietips.nl/basiscursus/. Ook op YouTube vind je veel (ook nederlandstalige) trailers, bijvoorbeeld https://www.youtube.com/watch?v=Sl2Y2-J4fis.

 

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR NIEUWE LEDEN VIA ONDERSTAANDE LINK

 

http://goo.gl/forms/AOEYGtYJx3

 

Bij het inschrijven wordt aan de nieuwe leden gevraagd om zich akkoord te verklaren met de statuten van de vereniging

 

Copyright © All Rights Reserved